JellyPages.com

Sunday, December 13, 2009

my MJSC's seniors~

ahha~nie al-kisah tentang senior2 MRSM aku. ntah knp an,semenjak 2menjak 3menjak 13 menjak nie, ramai gakla cnior2 mrsm aku kontek balekk. i mean kt facebook,myspace,n mcm2la. terharu n teruja! sbbnye, aku rindu gaks dgn zaman mrsm dlu. semua benda terimbau balekk. ada yg suke,ade yg duka,menakutkn pown ade.

cnior yg da kerap kontek balek antaranya abg WAN ADHAM. k, cite cketla sal salah sorg cnior yg aku respect+sayang kowt?? haha(^_^) . aku kenal abg wan nie time form 2. form 1 xkenal cz time tuhh aku xpandang cnior! gegegge~ leyh kenal pown cz aku taekwondo skaly dgn dye. dye seorg cnior yg baek kt sne. nk kata aku rapat dgn dye? time tuhh xdela sgt. jz terbatas antara cnior n junior. ;D poyo lak ayat aku. bedal jelahh.. (^_^) then da kua, bertemu di friendster balek. chat2 dgn dye smpila kt facebook. abg wan cnior yg sgt care kt jnior dye. jujurla, cm abg layan adik. n his girlfie pn aku knl. baek sgt. abg wan penah nasihat aku jgn give-up n pandang ke belakang. n abg wan jgk cekal n tegar layan kerenah aku. slalu kutok2 abg wan dpn2 tp dye cool membalasnye. hahah. sory abg wan! guraw saja dongg! tapi cyesly. sy bangga jadik junior abg(^_^)

yg ke-2, KAK PUTERI ATIKAH SYAQILA. kk put nie rapat dgn aku time aku form 2. time form 2 nie gaks,aku dgn rum8 penah gaduh besa dgn dye. pasal ape , i;m not so sure tp yg pasti, kitorang xdgr ckp dye. heheh. sory,kak! xsengaja~ ta[i at last,dye dtg mnx maaf. kami menerima. n dr c2,kitorang rapat bagai isi dgn kuku! aku share everything dgn dye. cm2 gak dye. dye slaloo lepak bilik aku walaupn bilik dye b'dpn dgn bilik ak. heran toll. heheh. walaupn aku kt lua,she's still care bout me n stay keep in touch wif me. eala, aku xder kakak,so memang layakla dia aku sayang sgt2!

seterusnya,abg AZRUL~ abg nie otak xberapa nak btol+senget cket. tapi best kwn dgn dye. fun!! abg azrul nie aku kenal time tournament taekwondo se-malaysia kat mrsm lenggong. ade gaks sembang dgn dye kt sana. yg aku ingat, dye kata dye jawa. n panggilan abg dlm jawa is KAKANG. aku xtaw btol ke x ejaan nie,tp selagi telinga aku maseh b'fungsi,cmni la kowt sebutan dye. n abg azrul nie dye different cket cz dye xbahasakn diri dye abg tapi 'AKU'! kekadang jerp abg. terserahla apepn janji abg cool! (^_^) abg azrul nie jgk penah kata kt aku n naikkn semangat aku time aku down. n aku ingat g, dye msg aku kata "AKU NAK KO CARIK GAK BIDANG YG KO MINAT. AKU XNAK KO XDE FUTURE!" "WEYH,SAYANG KO XDE FUTURE. KO JGN DOWN2. LEPASKAN SPM DULU." jujur,time tuh aku down tapi aku sembunyi2 dr abg azrul. tp dye faham juga. dye cm taw2 aku down. tapi terubat jugakla bile ade org still care bout my feelings. aku try sembunyi tapi xjadik! haha~ abg azrul, thx cz being 1 of my sweetest mjsc's cnior even abg n sy dtg dr mrsm yg b'beza(^_^) tapi still satu kontijen melaka ryte...

yg terakhir, abg RUDY! ha! nie mmg paling latest! he added me kat facebook. n aku anta comment kt dye tny abg rudy ke tuhh. eala,da lme xjumpa otak aku bukan leyh pakai nk ingat sume org(^_^) kitorang chat sal benda menakutkan yg melibatkan abg wan,abg rody,kwn batch aku,shida,bilik aku n aku. slame setakat skrg aku kenal abg rody, dye cnior yg baek cm abg wan jgk. dye taw sedikit sebanyak sal aku masa kejadian histeria kt maktab. xkesala. tapi terkejut bukan kepalang aku(ayat best cket!) almost ape jua character aku byk yg btl. selalunye, org susah nak tafsir aku nie jenis camne. aku bukan hipokrit tapi da memang sikap aku xsuke org amik taw sal aku even sometimes i need sum1 utk dengar my probs,b'cerita n luahkn everything yg terbuku kt aty. tapi effort abg wan n abg rody bgsla. berusaha carik taw sal aku utk dikaitkn dgn kejadian histeria kat maktab dulu. ish3~ abg rody! even sy xbanyak ingat sal abg, tapi sy nak cakap, sy pown bangga jadik junior abg(^_^)

4 comments:

azrul azwar said...

hoyeah!!!!~

:D

NABILANADZIRRUDIN said...

yeahhh. da t'bukti ur nme here an. (^_^)

azrul azwar said...

hehehehehge...thnx sis..
my gf cakap.." comel~"

NABILANADZIRRUDIN said...

hheheh. no need thankd me lol,bro. sy ikhlas lol.(^_^) send my lovely regards 2ur ayu gf. :D